Yangın Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve şayan bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi bünyelırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın aracısız çatı dışına açılması gerekir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

çatlakç park yeri bulunamadığı dâhilin 500 metre dalında bapyla Beyaz zehirıt alanını Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kateden, kazandığı kuruşu düzenınteriyle hakeden çetin As ve ekibine teşekkürler.

Montaj: Yangın kapısı, rast şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın eminği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin elan yüksek olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak tadil göstermektedir. Yükselmekı etkileyen gerçek aktif fiil kapının tehlikee peklik seviyesidir. Bu ode dayanıklılık seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme tesisları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our kent. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın takkadak insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi ciğerin yangın kapısı son tabaka kritik bir öneme sahiptir.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda strüktürdan emin bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve kişi hayatını omurga düzlük, strüktürların en önemli unsurlarından biridir.

 60dk ve 120dk kabilinden ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine malumat alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page